Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Service du kan stole på

Serviceplanene våre holder hjulene i gang i virksomheten din og hjelper deg med å utnytte truckparken din best mulig, uansett merke, slik at du kan planlegge driften uten å være i tvil. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy en serviceplan som er ideell for behovene dine eller velge mellom 3 ulike servicepakker.

Alltid i nærheten av deg

Truck check

Det du alltid får hos oss

 • Full gjennomsiktighet og ingen skjulte kostnader
 • Godkjente og sertifiserte teknikere
 • Full servicehistorikk

En Toyota-serviceplan inneholder som standard følgende: gjennomsiktig service uten skjulte kostnader, godkjente og sertifiserte teknikere, rask responstid og full servicehistorikk.

Velg servicenivå etter hva som passer deres drift. Ta kontakt med oss for en gjennomgang, eller et tilbud på serviceavtale som passer deres trucker.

Bestill service

Toyota Service Concept

Som kunde er behovene dine vår prioritet – derfor er vi så opptatt av service. Verdiene som ligger i tjenestene våre er strukturert i Toyota Service Concept. De indikerer hvordan servicen vår hjelper deg med å utnytte virksomheten din best mulig.

"Serviceteknikeren som følger opp regelmessig er profesjonell og veldig effektiv. Han/hun er en fantastisk og kundeorientert tekniker som gjør meg sikker på at trucken vil være tilbake i drift så snart som mulig. Han/hun er verdifull for virksomheten."

Mer om Toyota Service Concept

Trenger trucken service?

Hvordan kundene rangerer oss

Hva er viktig for kundene våre?

Ved bruk av en anerkjent metode spør vi hva som er viktig for kundene våre og hvordan vi innfrir: vi bruker Net Promotor Score som en referanse for resultatene våre.

Siden service er en viktig faktor, er det viktig for kundene at vi gjennomfører reparasjoner raskt, gjør ting riktig første gang og sørger for at deler er tilgjengelige når de trenger dem.

Hver måned samler vi inn mer enn 1500 kundeundersøkelser – dette lar oss forbedre servicen vår kontinuerlig. På denne måten kan vi hjelpe kundene med å øke produktiviteten og kontrollere kostnadene.

0
serviceteknikere
0timer
deler levert hvor som helst i Europa
0millioner
serviceoppdrag i året
0%
reparasjon ved første besøk
0
Net promoter score
Full service

Full service

 • Maksimal effektivitet
 • Dekning for uforutsette stopp
 • Forebyggende vedlikehold

Vi tar hånd om alle servicebehov for å optimalisere driftsresultatene og oppetiden. Full service betyr en omfattende arbeids- og deleplan som inkluderer forebyggende vedlikehold, dekning for uforutsette stopp og deler til service og reparasjon etter stopp.

Service truck

Premium forebyggende vedlikehold

 • Avtalt serviceplan
 • Maksimering av sikkerhet
 • Deler inkludert

Forhindre overraskende sammenbrudd og kostbare reparasjoner. Vi tar ansvaret for å vedlikeholde truckene dine i henhold til en avtalt plan, i tillegg til å sikre at de oppfyller alle sikkerhetskrav. Vi dekker også deler som skiftes under service.

Warehouse

Forebyggende vedlikehold

 • Forebygge overraskende nedetid
 • Maksimering av sikkerhet
 • Lavere risiko og reparasjonskostnader

I liket med i Premium-løsningen forebygger vi overraskende nedetid og kostbare reparasjoner, samtidig som vi sikrer at alle sikkerhetskravene er oppfylt.

Spør oss om service

Relatert innhold

Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen truckflåten din online, samler inn data og gir deg en over hva som skjer og forteller hvordan du kan optimalisere driften.

Les mer

Toyota Service Concept

Toyota Service Concept

Vi gir uttrykk for lidenskapen vår for service med Toyota Service Concept, en strukturert tilnærming for å optimalisere tjenestene våre.

Les mer

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer