Autopilot CDI120: Vår nyeste Toyota AGV

CDI120 er en av våre nyeste innovasjoner innen materialhåndtering, en automatisert gaffelfri palletransport. Den kompletterer selskapets eksisterende AGV-utvalg og T-ONE-styringssystemet for å danne en fullt integrert lagerløsning.

Toyota Material Handling Europe har avduket sin nyeste AGV: CDI120, en AGV designet spesielt som en palleholder.

CDI120 er en kraftig, kompakt og intuitiv løsning for horisontal godstransport, i stand til å legge til en ny dimensjon til enhver lagerdrift. Og den passer sømløst inn i Toyota Material Handling Europes AGV-serie, og slår seg sammen med slepetraktorer, lavløftere, stablere, motvektstrucker og skyvemasttrucker for å danne et omfattende utvalg som kan dekke de fleste kundebehov.

Kompakt og kostnadseffektiv

CDI120 ble designet som en AGV fra grunnen av, i stedet for å bare endre et manuelt betjent kjøretøy. Dette har muliggjort en total revisjon av mange aspekter ved AGV-en, alt fra formfaktor til navigasjon og sikkerhetsfunksjoner, for å gjøre det mulig for kundene å få mest mulig ut av AGV-teknologien.

Det første mange brukere vil legge merke til er at CDI120 mangler gafler. I stedet laster den en pall ved å kjøre under den og løfte den nedenfra, ved hjelp av en gjennomkjøringsstasjon for å sikre presis og effektiv lasting og lossing av paller opp til 1200 kg hver gang.

CDI120s ekstremt kompakte design – med innebygd skanner og sensorer i chassiset, i kombinasjon med en differensialdrevdesign – muliggjør effektiv lasting og lossing med en gjennomkjøringsstasjon, tette manøvreringer og rask drift selv i områder med lav takhøyde.

Når den er på farten, kan CDI120 "se" objekter på opptil 30 meters avstand. Odometri og funksjonsbasert lokalisering brukes deretter til å navigere nøyaktig gjennom lagerområdet. Lokaliseringsalgoritmen er sofistikert nok til at den kan tolke tilleggsfunksjoner dynamisk lagt til miljøet. I mellomtiden sikrer Toyota-standard sikkerhetsfunksjoner sikker transport, inkludert front- og sidedeteksjonsfelt, blått LED-varsellys og nødstopp.

Vokser i takt med din bedrift

CDI120 fungerer som mer enn et frittstående kjøretøy: den fungerer også sømløst som en del av en automatisert truckflåte, og kommuniserer med andre AGV-er fra Toyota og styringssystemer ved hjelp av T-ONE-programvaren. T-ONE er utviklet internt av Toyota, og kan integrere og overvåke alt lagerutstyr for å optimalisere effektivitet og behandlingstid.

Dette gir deg maksimal fleksibilitet: du kan starte CDI120-transportoppdrag manuelt (via et lagerstyringssystem eller ringeknapper), eller gjennom automatisert programvare. AGV-ene fra Toyota kan konfigureres for ulike forhåndsinnstilte ruter (A-til-B, sløyfe eller del av en reise med flere etapper) og prioriteringer, som kan justeres i farten for å opprettholde en kontinuerlig materialflyt – unngå forstyrrelser og maksimere kostnadseffektivitet.

«CDI120 ble designet for å være mer enn bare banebrytende. Et viktig mål i utviklingen var å tilby en kostnadseffektiv AGV som sømløst samarbeider med stableren og skyvemasttruckene våre – og optimaliserer tilbakebetalingen for våre kunder i deres transport- og stableapplikasjoner,” forklarte Maria Carlsson – produktsjef for AGV, Toyota Material Handling Europe. «Med automatisert ruteplanlegging og utførelse i T-ONE er det mulig å dele opp A-til-B-transport i en fleretappsoppgave som involverer ulike AGV-er – for eksempel ved å bruke den kostnadseffektive CDI120 for transport og den kraftige RAE for å stable. Dette vil ikke bare betale tilbake i ROI, men også i plass- og energisparing.

«I tillegg, ettersom T-ONE er enkelt å konfigurere for forskjellige transporter og oppgaver, kan CDI120-flåter distribueres fleksibelt, endres og skaleres opp over tid. Bedriftseiere eller lagersjefer kan ta en "big bang"-tilnærming til automatisering, eller gjennomføre en mer gradvis overgang - i begge tilfeller får de fordelene med automatisering uten avbrudd, og i tråd med deres behov og forretningsprioriteringer."

 

Oppdag Autopilot CDI120 >

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway

Karim El-Kelish, Logistics Solutions Manager

Kontakt oss
Fjern alt