Noen av våre kunder

Lær mer om materialhåndtering fra et utvalg av våre kunder.

Zdeněk Gabrhel, Teknisk ansvarlig for Hamé i Tsjekkia

"En av de mest krevende av våre prosesser er produksjon av kandiserte frukter, hvor vi bruker en stor mengde sukker. Dette kleber seg fast på jekketrallene og danner korrosive avleiringer meget raskt. Våre Wet Spec-jekketraller klarer seg vesentlig bedre enn sine forgjengere under disse forholdene.", Zdenek Gabrhel.

Bransje: Hermetikk produsent i Tsjekkia

Products: BT Lifter ‘Wet Spec’Hand Pallet Trucks

Les mer om Hamé

Witold Jarecko, CEO at Sun Garden in Poland

"I dag har vi 22 gaffeltrucker, inkludert narrow aisle trucks. Den motoriserte jekketrallen BT Pro Lifter brukes innendørs. Det forenkler produksjonsprosessen i og med at det ikke krever mye å transportere tung last. Våre ansatte er veldig fornøyd med disse jekketrallene."
Witold Jareck.

Bransje: Produksjonsanlegg i Polen

Produkter: BT Lifter Motorisert, Motvektstrucker

Les mer om Sun Garden

István Bernula, Logistikksjef i ungarske Rossman 

Rossmanns sentrallager i Ungarn opererer en flåte med interntrucker fra Toyota Material Handling Ungarn, inkludert 27 BT Optio OSE250  ordreplukkere.

Toyota Material Handling har levert gaffeltrucker til Rossmann i 14 år. I denne videoen forklarer logistikksjef i Rossmann, István Bernula, hvorfor selskapet er avhengig av Toyota- og BT-trucker, inkludert BT Optio ordreplukkere. I tillegg til deres generelle tilfredshet med Toyotas truckkvalitet og holdbarhet.  Les mer om Rossmann

Bransje: Apotekkjede som selger farmasøytiske og kosmetiske produkter i Ungarn
Produkter: BT Staxio, BT Reflex, BT Optio

 

 


"Ettersom vi kunne bestille BT Lifter i valgfri farge, arbeider vi nå med unike jekketraller i den offisielle Milka-fargen"

Thomas Jacobs,
Regional Field Manager
Mondelez Belgium BVBA

Fjern alt