Toyota lithium-Ion batterier

Toyota lithium-ion batterier

Fullt integrert og montert av Toyota

Lithium-Ion løsninger fra Toyota

Vi tilbyr nå fullt integrerte lithium-ion batterier til hele vårt elektriske produktspekter, montert i henhold til Toyota’s strenge kvalitetsstandarder.

Som en del av vår utvikling, tilbyr vi nå en komplett energiløsning fra Toyota, med våre egne li-ion-batterier. Disse er fullt integrerte i trucken og gir flere fordeler og energibesparelser gjennom hele vårt elektriske produktspekter. Vi har allerede tusenvis av operative trucker med Li-ion i Europa, hvilket gjør oss i stand til å garantere høy kvalitet og en driftssikker truckpark.

Lithium-ion-løsningen gir mange fordeler:

  • Mer enn 3 ganger så lang levetid sammenlignet med bly/syre-batterier
  • 30% mer energieffektive batterier
  • Ingen væskepåfylling eller vedlikehold nødvendig
  • Ingen gassutvikling under lading, som betyr at batteriene kan lades hvor som helst, og når som helst 
  • 7 års garanti
  • Forbedret sikkerhet takket være Toyota’s unike ladestøpsel
  • Intet behov for batteribyttesystemer eller laderom som gir ytterligere besparelser og forbedret sikkerhet

Våre kunder fra flere bransjer, har brukt denne anerkjente teknologien siden 2014, noe som har resultert i minimal nedetid og økt produktivitet i kundenes virksomheter.

Ved å sette Toyotas gruppekompetanse i praksis, har litium-ion-batteriløsningene resultert i et modulbasert batterisystem. Dette betyr av kundene kan få riktig batteristørrelse i henhold til sine behov. Modulsystemet sikrer også fleksibilitet for ettermarkedet, da det er veldig få deler involvert, noe som gjør det enkelt å garantere minimal nedetid. Uansett bedriftens størrelse, vil systemet sikre en rask inntjening på investeringen, noe som gjør det interessant i alle typer operasjoner – uansett arbeidsintensitet. Kundene kan også føle seg trygge med vår utvidede 7 års garanti.

Våre produkter

Vårt produktutvalg

Se hele utvalget vårt av gaffeltrucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og ordreplukkere.

Les mer

Toyota presenterer egne lithium-ion batteriløsninger

Etter å ha tilbudt trucker med lithium-ion i mange år, presenterer Toyota Material Handling nå egne lithium-ion batteriløsninger.

Les mer

Meira Nova øker Li-ion andelen

Meira Nova er et finsk selskap som leverer mat og drikke til restauranter og cateringselskaper. Etter en vellykket introduksjon utvider de Li-ion andelen.

Les mer

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer

Fjern alt