German Design Award 2018 til BT Reflex R-serien

Skyvemasttrucken BT Reflex R-serien fra Toyota Material Handling har blitt tildelt den tyske designprisen German Design Award 2018. Det rene og funksjonelle designet ledet til seier i priskategorien for utmerket produktdesign.

German Design Award er det tyske desigrådets (German Design Council) høyeste internasjonelle pris, som består av en internasjonell jury og som belønner unik design som gir en økt varemerkeverdi.

"For meg handler truckdesign om å plassere mennesket i sentrum. Vår utfordring er å uttrykke god ergonomi i selve utformingen, så føreren opplever det fullt ut”, sier Magnus Oliveira Andersson, designsjef ved Toyota Material Handling Europe, som har forbedret produktene kontinuerlig siden 1995.

Skyvemasttrucken BT Reflex har en lang historie og var først utstyrt med en enkel innredning. En ny designfilosofi på 70- og 80-tallet møtte kundenes behov og hadde et mer brukervennlig fokus. Design fra BT fokuserer nå tydligere på førerens komfort.

Dette ledet til den første iF-designprisen for den enestående ergonomien i 1982 for skyvemasttrucken BT1350E. Gjennom årene har modellene stadig blitt forbedret som følge av Toyotas kjerneverdi Kaizen (kontinuerlige forbedringer).

Toyota Material Handling ble også tildelt den tyske designprisen i 2016 for BT Levio P-serien.

LES HELE HISTORIEN OM BT REFLEX

Pressekontakt

Profilbilde_Mathias Haeger_764x400.png

Toyota Material Handling Norway
Mathias Haeger, Marketing Manager
+47 7382 7300, M: +47 938 10 054
mathias.haeger@no.toyota-industries.eu

Kontakt oss
Fjern alt