Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Toyota Tonero i vinterland

Gjør trucken klar; nå er vinteren her!

Når nettene blir lange og kulda setter inn vet man at vinteren er her. Dette påvirker arbeidsforholdene og utstyret som brukes inne i, men spesielt utenfor lageret ditt. Hvordan kan man på best mulig måte ta vare på gaffeltrucken, utstyret og seg selv og fremdeles utføre arbeidsoppgavene på en trygg måte? Vi har samlet noen tips og triks som får både truck og fører gjennom vinteren.

Sikkerhet først

Når du jobber utenfor lageret ditt, må du ta været i betraktning så du unngår ubehagelige overraskelser. Har det for eksempel snødd i natt, og kan det gjemme seg glatt is under snølaget? Vær forsiktig når du kjører gaffeltrucken og bare kjør så raskt som forholdene tilsier. Husk at det kan være like glatt ute som inne siden snø og vann dras med inn på lageret. Vi har vinterdekk, skrupigg og kjetting til truck, om det skulle være behov.

 

Ta på vinterklærne

Temperaturen kan falle mye om vinteren og det er viktig med riktig arbeidsklær når du jobber utendørs. Vinterarbeidsklærne bør i tillegg til å være varme være vindtette, og husk gode votter og varm lue. I tillegg er det lurt å ha på reflekser for å være godt synlig når dagene stort sett er mørke.

Gjør klar trucken for vintersesongen

I tillegg til deg selv bør også trucken få vinterklærne på. Det viktigste er å skifte til vinterdekk i riktig tid. Pneumatiske dekk og dekk med kjeder garanterer god trekkraft og stabilitet på glatte flater. Værbestandige hytter eller et truckdeksel på gaffeltrucker som brukes utendørs er en god idé komfortmessig. Pass dessuten alltid på å ha god sikt og sørg for at all belysning på trucken fungerer. Vi monterer ekstra lys på din truck relativt raskt.

 

Sjekk og dobbeltsjekk

Sikkerhet er viktig i alle operasjoner, men kanskje ekstra viktig på denne tiden av året. Start hvert skift med å kontrollere at alt utstyr er i orden og klar for en ny dag. Følg leverandørens anbefalte daglige og ukentlige kontroller som står beskrevet i brukerhåndboken. Kontroller også drivstoff- og væskenivå og la gaffeltrucken varmes opp på riktig vis, noe som er viktig for både motor og hydraulikk.

Ta ekstra godt vare på gaffeltrucken nå

Om vinteren trenger gaffeltrucken litt ekstra pleie. Får den det kan du være sikker på at den ikke bryter ned på grunn av kulde.

  • Rengjør gaffeltrucken jevnlig og på riktig måte
  • Husk å planlegge forebyggende vedlikehold
  • Ta ekstra godt vare på batteriene
  • Hold styr på eventuelle rapporterte problemer
  • Oppbevar utstyr som ikke blir brukt om vinteren i et tørt område

Se vår servicebrosjyre med vinterutstyr som lys, dekk, snøskjær og kjetting her

Spørsmål? Kontakt oss , så hjelper vi deg med vinterforberedelsene.

Relatert innhold

Servicetekniker har service på en Toyota truck

Service

Våre serviceløsninger bidrar til å holde hjulene og businessen i gang. Utnytt truckene dine og planlegg driften med trygghet!

Les mer
Toyota BT Levio LWE200

Velg riktig truck i varehandelen

Vi har valgt ut noen av våre trucker fra sortimentet, som komplementerer hverandre for god flyt i materialhåndteringsprosessen.

Les mer
Mennesker ser på trucker

Vår tilnærming til bærekraft

Sammen bidrar vi til å maksimere sikkerheten, minimere miljøbelastningen og optimalisere forretningsprosessene.

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer