Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Toyota's AGV automasjon software T-ONE

Toyota presenterer ny intelligent AGV automasjon programvare T-ONE

Toyota Material Handling introduserte en egenutviklet intelligent programvare for automasjon, T-ONE, på LogiMAT messa i Stuttgart (13.-15. mars). T-ONE (Optimise – Navigate – Execute) er en del av Toyotas lean-tilnærming for å optimalisere effektiviteten og ressursutnyttelsen ved bruk av selvkjørende trucker. T-ONE er hjertet i Toyota’s automatiske løsning som integrerer kundeprosessene og gir full oversikt og kontroll over materialflyten.

T-ONE installeres som et integrasjonslag som kommuniserer med Toyota automated guided vehicles, AGV truckene, og kundens eksisterende WMS (warehouse management systems), godsidentifikasjon og annet materialhåndteringsutstyr.

Den intelligente programvaren sørger for en operativ robusthet og fleksibilitet for enkel skalering av operasjoner og rask oppstart. Dette gjør den egnet til operasjoner med et betydelig antall trucker.

"T-ONE er en viktig brikke for å kunne skape effektiv drift. Våre kunder vil dra nytte av en kontinuerlig flyt i driften og smidig integrasjon med eksisterende systemer," sier Hans Larsson, Director Logistics Solutions i Toyota Material Handling Europe, “noe som gjør steget opp til automasjon enklere.”

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway
Stian Schjølberg, Web Manager
+47 7382 7300, M: +47 459 68 448
stian.schjolberg@no.toyota-industries.eu

Optimaliser flyt og effektivitet

T-ONE optimaliserer ordrebehandlingen, og hvordan truckene blir styrt og utnyttet, for alltid å ha en kontinuerlig materialflyt. Systemet gjør det enkelt å skalere opp ved økt materialflyt, eller ved utvidelse og det er enkelt å legge til flere maskiner i det eksisterende systemet. All informasjon er tilgjengelig i et grafisk brukergrensesnitt (GUI), med tilgang til ulike KPI..

Naviger smart og hurtig

Takket være den avanserte flåtestyringen, velger T-ONE alltid den mest ideelle ruten for AGV'ene, samt reduserer ventetiden og transporter uten last. Hele flåten er dynamisk (om-)dirigert ved kontinuerlig planlegging for optimal utnyttelse av maskinene med hensyn til status på truckflåten, ledig gulvplass, lagerbuffer og nåværende ordrekø. I tillegg (om-)fordeler T-ONE ordrer til den mest egnede trucken hvor den tar hensyn til totalbildet og leveringstid.

Sikker og nøyaktig utførelse

Takket være intelligent ordretildeling og optimal ruteplanlegging, blir alle order levert sikkert og effektivt på rett sted til rett tid. Gjennom kommunikasjon med andre systemer, sørger programvaren for alltid å vite når en last trenger å bli hentet, for å sikre jevn flyt og optimal utnyttelse av AGV'ene.

15. Mars 2018

Relatert innhold

autopilot Toyota

Automatiske løsninger

Vårt utvalg av automatiserte trucker og lastebærere tilbyr avanserte, fleksible løsninger for mer produktiv og kostnadseffektiv materialhåndtering.

Les mer
Toyota autopilot

Hvordan kan automatiske trucker enkelt optimalisere ditt lager?

Hvem har råd til å kaste bort ressurser eller redusere effektiviteten i dag? Hvorfor ikke vurdere automasjon av repeterende oppgaver?

Les mer
Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer
Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen flåten din, samler alle data og gir deg en oversikt over hva som skjer. Ved å benytte I_Site, får også grunnlag for å optimalisere driften.

Les mer