Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Microsoft og Toyota på CeMAT

Toyota presenterer med Microsoft på CeMAT & Hannover Messe 2018

Takket være interaktive utstillinger på både CeMAT og Hannover Messe, vil kunder få en forsmak på fremtidens teknologi for å optimalisere sin business.

Med mål om å bli markedsleder innen materialhådteringsløsninger og service, investerer Toyota Material Handling Europe i teknologi og legger ut på en digital reise. Nøkkelen til effektiv truckservice, er å koble sammen truckflåten som er en del av innholdet i Toyota Service Concept, som er Toyota's service tilnærming basert på Toyota Production System. Takket være denne "lean"-tilnærmingen til service, tilbyr Toyota Material Handling bedre planlegging, økt merverdi og mindre muda (avfall). Videre kan telematikk brukes til å forberede og støtte teknikerne på en bedre måte. Alle disse fuksjonene finnes i T-stream, serviceverktøyet utviklet av Toyota med hjelp fra Microsoft, som teknikerne allerede bruker i dag. 

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway
Stian Schjølberg, Web Manager
+47 7382 7300, M: +47 459 68 448
stian.schjolberg@no.toyota-industries.eu

"Som en sterk samarbeidspartner, bidrar Microsoft til at vår drøm blir sann: forutsigbar service for gaffeltrucker med en visjon om null stopp", sier Axel Wahle, Marketing Director, Toyota Material Handling Europe. Ved å identifisere tekniske problemer før de oppstår vil kunder oppleve høyere utnyttelse av truckene og eliminiere kostbar nedetid. "Vårt samarbeid med Microsoft fokuserer hovedsaklig på å utvikle teknologi, programmere software og å tenke frem i tid på de neste mulighetene.

For å finne ut mer om hva dette samarbeidet allerede byr på i dag, så kan du komme og besøke oss på CeMAT 2018: Under temaet 'Think like Toyota', deler vi våre erfaringer med Toyota Production System og lean tankegangen. Ser du på hva digital transformasjon innen logistikk kan by på i nær fremtid, så kan du komme til Hall 7 på Hannover Messe, hvor Toyota og Microsoft er tilstede på Digital Factory.

Relatert innhold

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer
Bilde av tekst på whiteboard

The Toyota Way

Vår misjon er å stå for effektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way.

Les mer
Servicetekniker har service på en Toyota truck

Service

Serviceplanene våre holder hjulene i gang i virksomheten din og hjelper deg med å utnytte truckparken din best mulig, uansett merke, slik at du kan planlegge driften uten å være i tvil. 

Les mer