Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Tenk «lean power», tenk Toyota – drivstofføkonomi og gode kjøreegenskaper

Toyota Material Handling fortsetter å investere i «Lean» teknologi, og tilbyr nå en komplett Tonero serie med «Lean & Clean» motorer uten at det går på bekostning av styrken. Kundene kan velge mellom diesel- og LPG-motorer (gass), med enten hydrostatisk eller hydrodynamisk (converter) transmisjon. Alle modellene er utstyrt med LSPS («sensorstyrt servostyring») som gir økt drivstoffeffektivitet og forbedret kjøreegenskaper.

Komplett serie av HST modeller

Alle diesel- og LPG-modellene opp til 3,5 tonn er nå tilgjengelig med hydrostatisk transmisjon (HST), og kundene kan derfor velge transmisjon, enten en HST eller alternativt en converter (TC). Det betyr at Toyotakunder kan velge den riktige trucken som passer best til deres bruk. Kundene kan være trygge på at alle Tonero motvektstrucker leverer ”lean-kraft”, takket være følgende utvikling.

 

Lastregulert servostyring på Tonero serien

Alle modellene i Tonero serien, om det er diesel eller gass, med hydrodynamisk eller hydrostatisk transmisjon, er nå tilgjengelig med sensorstyrt servostyring (LSPS), dvs. at en trykksensor regulerer kraftbehovet for servostyringen.

 

Ikke bare har føreren nå en mer behagelig og intuitiv følelse med styringen, men trucken beholder også den konsise responsen, uansett vekten av lasten som håndteres. Denne teknologien gir også betydelige drivstoffbesparelser på mellom 7 og 14%, avhengig av modell, som igjen fører til en redusert totalkostnad.

 

«Lean» motorer

Kjernen i Toneroenes «lean power» ligger i modellenes motorer: Toyota anvender prinsippet om Kaizen (kontinuerlig forbedring) for å kunne tilby «lean» motorer, både for gass- og dieseltrucker. Vår nye 1ZS dieselmotor er ultra-«lean & clean», svært kraftig og responsiv, mens 1DZIII dieselmotoren har hatt kontinuerlig utvikling, og er nå enda mer kostnadseffektivt.

 

1ZS motoren er Steg IIIB -kompatibel og garanterer lave CO2-utslipp. Teknologien som brukes i denne motoren har også en annen fordel. Uavhengige drivstofftester har vist at den er mindre følsom for tung kjøring, men gir likevel høy effekt ved alle hastigheter.

 

I tillegg forbedrer 1ZS kjørbarheten, ikke bare fordi denne motoren håndterer alle vekter og applikasjoner, den har også lav vibrasjon og lavt støynivå. Med disse egenskapene garanterer denne «lean» motoren et komfortabelt miljø for føreren og en rask avkastning på investeringen for våre kunder.

Relatert informasjon

Toyota Tonero laster utendørs

Mindre bedrifter

Vi er stolte over å være et foretrukket valg for også småbedrifter. Se hva Toyota kan gjøre for deg som jobber i en liten bedrift.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer
Toyota Service Concept

Toyota Service Concept

Vi gir uttrykk for lidenskapen vår for service med Toyota Service Concept, en strukturert tilnærming for å optimalisere tjenestene våre.

Les mer