Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

SpotMe innstallert i lager

SpotMe - Varslingssystem for en tryggere arbeidsplass

Mange lager er fulle, uoversiktlige og ting skal skje raskt. Innenfor lagerets fire vegger finnes det dessuten få – om noen – trafikkregler. For å unngå ulykker i disse miljøene har vi laget SpotMe.

Sikkert lager

For å kunne ha et sikkert lager er man avhengig av at alle samarbeider. Både truckførere og fotgjengere må være ekstra oppmerksom på omgivelsene. I et travelt lager kan synligheten og oversikten være dårlig, noe som skaper høy risiko for ulykker. Det er dette vi vil unngå med SpotMe; et system som varsler truckførere og fotgjengere om de potensielle kollisjonsfarene. På denne måten beskytter man både de ansatte, gaffeltruckene og varene.

Hvordan fungerer SpotMe?

SpotMe består av infrarøde, retningsfølsomme sensorer som oppdager bevegelse og tilstedeværelse. Når det oppstår en kollisjonsfare vil SpotMe aktiveres og advare truckføreren og/eller fotgjengeren.

SpotMe modul

Hvilke fordeler gir SpotMe?

  • Sikkerhet: De blinkende LED-lysene er langt mer effektive enn andre typer varsellys.
  • Energieffektivitet: Mindre bråbremsing og bedre kjøreadferd fører til mindre risiko for vareskader. I tillegg minsker slitasjen på gaffeltrucken ved mer skånsom kjøring.
  • Fleksibilitet: SpotMe kan blant annet brukes i kryss, blindsoner, dører og ved utganger. Advarselenheten kan kobles til et frittstående batteri eller til strømnettet.

SpotMe er enkelt å installere

Du kan installere systemet selv eller få hjelp av en av våre teknikere. Enhetene er enkle å feste til veggen og ingen tilkobling til flåten kreves. Sensorbatteriet har en varighet opptil tre år.

Bestill SpotMe i nettbutikken

Relatert innhold

Truckfører bruker BT Optio for ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele utvalget vårt av gaffeltrucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og ordreplukkere.

Les mer
Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen flåten din, samler alle data og gir deg en oversikt over hva som skjer. Ved å benytte I_Site, får også grunnlag for å optimalisere driften.

Les mer

Butikk og lager

Vi kan hjelpe deg med å minimere antall transportbevegelser og maksimere hastigheten fra mottak av varer til endelig leveringspunkt.

Les mer
Nærbilde av SAS logo på en truck

System of Active Stability

Denne innovasjonen forbedrer sikkerheten og bidrar til å redusere kjørekostnadene for bedriften ved å overvåke truckhåndteringen.

Les mer