Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Kampanje for sunne arbeidsplasser for alle aldre

I Toyota Material Handling Europe anser vi helse og sikkerhet som svært viktig for våre ansatte. Derfor har vi vært partner av EU OSHA's kampanjer i mer enn 6 år.

Mer sikker drift

Med "Healthy Workplaces for All Ages" kampanjen 2016-2017, ønsker vi å oppnå et arbeidsmiljø som er sunt og produktivt for ansatte i alle aldre. Vi ser at ved å stimuliere til aktivitet mens man blir eldre og holde arbeidstakere engasjert helt til slutten av deres karrierer er gunstig for begge parter. 

Ansatte er sunnere og mer motiverte, mens arbeidsavgang og fravær blir betydelig lavere, noe som fører til høyere produktivitet. Verdifulle ferdigheter og arbeidserfaring blir delt innen organisasjonen og blir brukt til å skape flere talenter og økte ferdigheter. Vi hjelper kontinuerlig våre kunder med å få en mer sikker drft og vi sørger for å øke sikkerheten for våre egne kollegaer.

Vår tilnærming til bærekraft

Logo Healthy Workplaces

Alt du trenger på en platform

Hvis du ønsker mer informasjon om helse og sikkerhet i din drift, kan du lese mer om EU-OSHA’s wiki page her. OSHwiki fungerer som en autoritær kilde for informasjon som enkelt oppdateres, redigeres eller oversettes og når utover OSH felleskapet.

Healthy Workplaces Good Practice Awards

Healthy Workplaces Good Practice Awards fungerer som en plattform for å dele informasjon og fremme god praksis i hele Europa, med hjelp fra konkrete eksempler fra organisasjoner. Vi ønsker å invitere alle våre kollegaer, europeiske arbeidsgivere, eller andre forretningspartnere og fagpersoner innen operativ helse og sikkerhet, på alle nivå på arbeidsplassen, til å delta. Vinnerne vil motta en pris på en sermoni i april 2017

Hvordan delta

Relatert innhold

Truckfører bruker BT Optio for ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele utvalget vårt av gaffeltrucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og ordreplukkere.

Les mer
Mennesker ser på trucker

Vår tilnærming til bærekraft

Sammen bidrar vi til å maksimere sikkerheten, minimere miljøbelastningen og optimalisere forretningsprosessene.

Les mer
Bilde av tekst på whiteboard

The Toyota Way

Vår misjon er å stå for effektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer