Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Toyota Material Handling tildeles pris av EcoVadis

EcoVadis pris til Toyota for Best Group Engagement

Toyota Material Handling Europe er tildelt prisen for “Best Group Engagement”

Toyota Material Handling Europe er tildelt prisen for “Best Group Engagement” som er en del av Sustainable Procurement Leaders Awards 2018 lagt frem av EcoVadis. Prisen anerkjenner selskaper som forplikter seg til åpenhet rundt måling og harmonisering av ytelse på tvers av enhetene på EcoVadis plattformen.

EcoVadis presenterte tirsdag 10. april 2018 sine Sustainable Procurement Leaders Awards på sitt årlige bærekraft arrangement i Paris, hvor selskaper får anerkjennelse for sine bidrag innen bærekraft og åpenhet. Toyota Material Handling Europe ble evaluert på konsernnivå for første gang av EcoVadis i 2012 og har siden da utvidet med årlige EcoVadis-vurderinger til 26 enheter og ble nå tildelt prisen "Best Group Engagement". I 2017 ble våre fire europeiske fabrikker, 21 nasjonale selskaper og gruppen som helhet vurdert samlet, noe som resulterte i elleve Gull-, tretten Sølv- og to Bronsepriser.

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway
Stian Schjølberg, Web Manager
+47 7382 7300, M: +47 459 68 448
stian.schjolberg@no.toyota-industries.eu

I 2017 ble de fire europeiske fabrikkene, 21 nasjonale salgsselskaper og gruppen som helhet evaluert og tildelt ikke mindre enn elleve Gull, tretten Sølv og to Bronsje.

"Jeg er veldig takknemmelig og stolt over å være en del av et team som oppnår så mange anerkjennelser av EcoVadis i Europa . Det er med på å forsterke vår tillit hos våre kunder, leverandører og ansatte. Det gir også mye ny energi til å bli enda bedre neste år. Kaizen, eller kontinuerlig forbedring, er en av våre fem kjerneverdier i Toyota," sier Ralph Cox, Senior Vice President Marketing & Sales, Toyota Material Handling Europe, når han mottar prisen. Jeg vil takke Sustainability-teamet som driver dette initiativet og støtter våre 28 mestre innen bærekraft over hele Europa, som har vært de lokale pådriverne som gjør det mulig å oppnå disse resultatene.

EcoVadis gjør det enkelt for selskaper å gjøre forretninger med Toyota Material Handling Europe. Den omfattende plattformen og en årlig revurdering av hver enkelt av Toyota Material Handlings involverte enheter, gir enkelt tilgang til resultatrapporter som dekker 150 innkjøpskategorier som handler om miljø, arbeidskraft, rettferdig forretningspraksis og bærekraftig innkjøp. EcoVadis sørger for enkle rangeringer og evalueringer innen bærekraft og brukes av ledende multinasjonale selskaper og over 40.000 av deres partnere i 120 land.

12 April 2018

Relatert innhold

Mennesker ser på trucker

Vår tilnærming til bærekraft

Sammen gjør vi en forskjell for å øke sikkerheten, minimalisere miljøpåvirkningen og optimalisere forretningsprosesser.

Les mer
Bilde av tekst på whiteboard

The Toyota Way

Vår misjon er å stå for effektiv materialhåndtering, derfor har vi et sett av verdier vi kaller The Toyota Way.

Les mer
EU-OSHA illustrasjon

Sunne arbeidsplasser

Med 2018-2019 kampanjen, samarbeider vi med EU-OSHA for et sikkert og godt arbeidsmiljø med fokus på håndtering av farlige stoffer på arbeidsplassen.

Les mer
Smilende mennesker i kontorkorridor

Bli en del av teamet

Nøkkelen til optimalisering av produkter og måten vi arbeider på, er å jobbe med mennesker som er like lidenskapelige i forhold til logistikk og teknologi som oss!

Les mer