Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Den nye BT Reflex-serien - høyere, sterkere og smidigere

Den nye BT Reflex-serien kan løfte opp til 13 meter og har en rekke forbedringer som gjør jobben tryggere, raskere og mer behagelig.
BT Reflex truck

– Den nye BT Reflex-serien har en betydelig forbedret løftekapasitet, noe som betyr at vi nå kan tilby lettere modeller der kundene tidligere måtte ha en truck med større kapasitet, sier produktsjef i Toyota Material Handling Norge, Bjørn Fjelnseth.

STØRRE REKKEVIDDE

Nå lanserer Toyota Material Handling nemlig tre oppgraderte skyvemasttruck-serier på det europeiske markedet – BT Reflex R, E og O-serien. Disse kommer med en helt ny mast-design som kan løfte opp til 13 meter og en ny mastkontroll som gir utmerket stabilitet og nøyaktig materialhåndtering. Hydraulikkfunksjonaliteten er også blitt mykere og smidigere enn før, og hastighetsregulering er innført som standard, og forbedret ved høye hastigheter og/eller store lastehøyder.

– I tillegg er den nye masten designet på en slik måte at føreren får betydelig bedre sikt mot lasten, og truckene kommer også med gjennomsiktig tak. Alt dette øker både sikkerheten og produktiviteten, påpeker Fjelnseth.

SMIDIGERE OPERASJONER

Tiltbar kabin og TLC-kontroll (transitional lift control) er allerede unikt for Toyotas skyvemasttrucker, og disse har blitt ytterligere forbedret i de nye modellene. Tiltebevegelsen er smidigere enn tidligere, noe som selvsagt er mer komfortabelt.

– Håndteringen av last blir derfor mer ergonomisk, trygg og produktiv, ikke minst takket være TLC-kontrollen som gjør at føreren kan opprettholde løfte- og senkehastigheten selv med tung last, sier Fjelnseth.

BEDRE KOMFORT

Den nye BT Reflex-serien er designet med tanke på føreren. Hydraulikkontrollene, rattet, setet og gulvet kan alle tilpasses den enkelte føreren, forteller Fjelnseth.

– Blant annet er styrefunksjonaliteten forbedret med fi re forskjellige profi ler føreren kan velge mellom. Og drivhjulet er alltid i rett posisjon når trucken er avslått slik at det skal gå raskt å starte opp igjen. Såkalt Optimised Truck Performance (OTP) er standard på den nye serien, noe som gir forbedret hastighetskontroll ved kjøring med høy last og ved runding av sving.I tillegg kan du velge å få den nye BT Reflex-serien utstyrt med laser som indikerer gafl enes posisjon og som dermed reduserer skader på fører, gods, truck og inventar.

Li-ion logo

KAN LEVERES MED LITHIUM-ION & I_SITE

De nye truckene kan selvsagt også fås med Lithium-Ion-batterier som er svært energieffektive og enkle å bruke, og skal trucken brukes i kjølerom kan den leveres med en helt lukket kabin. De kan også kobles til vår smarte I_Site-teknologi som gjør deg i stand til å ha oversikt over truckene, og som både øker sikkerheten og er kostnadsbesparende.

Relatert innhold

Leder ser på I_Site på iPad

I_Site flåteadministrasjon

I_Site kobler sammen truckflåten din online, samler inn data og gir deg en over hva som skjer og forteller hvordan du kan optimalisere driften.

Les mer

Butikk og lager

Vi kan hjelpe deg med å minimere antall transportbevegelser og maksimere hastigheten fra mottak av varer til endelig leveringspunkt.

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer