Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Toyota Material Handling skilt

BT’s 70 årige historie med kvalitet og innovasjon

Toyota Material Handling Europe feirer i dag BT's rike historie med en spesiell hendelse i Mjölby, Sverige. Under arrangementet blir BT Museumet åpnet, for å minnes BT sin historie og arv som fortsetter å leve i dag, så vel som i fremtiden - det nye testsenteret har startet sin virksomhet for å stimulere til fortsatt innovasjon.

Siden starten har BT vært en forløper innen kvalitet og innovasjon. Fra oppfinnelsen av europallen, som ble den første europeiske standardiserte pall, via den hydrauliske jekketrallen designet av Rune Monö, de første førerløse truckene på 70-tallet og trucker med tiltbare hytter i 1992. Det holdes en fest i Mjölby i anledning 70-års jubileumet, med over 50 gjester, blant annet tidligere ledere og forretningspartnere.

Høydepunktet for arrangementet er innvielsen av det nye test- og verifikasjonssenteret. Her vil ulike tester av avanserte materialer og logistikkløsninger, som for eksempel automatisering og IoT (internet of things), bli gjennomført. Dette vil hjelpe selskapet å sikre kvaliteten på produktene og kontinuerlig forske på nye materialer og teknologi for å møte kundenes behov.

"Ved å feire BT’s 70-års jubileum med denne hendelsen viser vi hvordan vi verner om verdiene og kvalitetene fra BT, mens vi fortsatt prøver å være nyskapende som Toyota Material Handling. Det er viktig å lære av vår historie for å planlegge for fremtiden. Det tillater oss å bygge opp vår kultur og ha, for å nevne et eksempel, et nært samarbeid med våre kunder og leverandører som preger både BT og Toyota" sier Matthias Fischer, President og CEO, Toyota Material Handling Europe.

"Måten vi flytter gods på vil endre seg i forhold til kundenes behov, og det må vi være forberedt på." BT-museet viser ikke bare den rike historien med BT’s innovasjoner, men også nytenkningen i fremtiden med Toyota Material Handling. Museet i seg selv vil være et levende museum med kontinuerlige forbedringer i henhold til Kaizen-prinsippet.

Feiringen fortsetter med en spesialkampanje for limited edition skyvemasttrucker. Fra august til desember, har BT Reflex RRE modellene produsert av Toyota Material Handling fått et spesialdesignet BT-merke. På toppen av dette, blir alle skyvemasttruckene utstyrt med Toyota I_Site kostnadsfritt de første seks månedene, noe som lar kundene få oppleve fordelene med Smart Dynamics, som sikkerhet, energi- og kostnadseffektivitet

Relatert innhold

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer
Smilende mennesker i Toyota truck fabrikk

Vår historie

Vi har mer enn 100 års samlet erfaring innen materialhåndtering. Se noen av våre historiske høydepunkter!

Les mer
Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer