Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

iF Design award logo

BT Reflex O-serien premiert under iF Design Awards 2017

Toyota Material Handling Europes BT Reflex O-serie med skyvemasttrucker ble tildelt en pris under iF Design Award i produktkategorien "biler og kjøretøy".

Med sitt unike glasstak, sin eksepsjonelle mast og generelt gode design overbeviste O-serien de 58 uavhengige jurymedlemmene. Konkurransen var hard med over 5,500 påmeldte fra 59 forskjellige land, alle i håp om å motta iFs kvalitetsmerke.

«Dette er et ekte bevis på kreativiteten og det harde arbeidet vi i Toyota gjør. Nok en gang blir vi hedret med en internasjonal designpris som bekrefter vår gode designkvalitet. Denne prestasjonen klarte vi gjennom fantastisk lagarbeid» sier Magnus Oliveira Andersson, designsjef i Toyota Material Handling Europe.

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway
Stian Schjølberg, Web Manager
+47 7382 7300, M: +47 459 68 448
stian.schjolberg@no.toyota-industries.eu

BT Reflex O-series på lager

BT Reflex O-serien ble nylig lansert sammen med den ledende BT Reflex R/E-serien, som har samme design og kvalitet. BT Reflex vant sin første iF Design Award allerede i 1982 under modellnavnet 1350E. Siden da har Toyota Material Handling blitt tildelt mer enn 40 priser.

Les mer om Reflex-serien
Sete i BT Reflex O-series

iF Design Award er en over 60 år gammel årlig designprisutdeling som deles ut av Tysklands eldste uavhengige designorganisasjon: iF International Forum Design GmbH i Hannover. Prisen er et verdenskjent kjennemerke på eksepsjonell design og den er en av verdens viktigste designpriser. Prisen deles ut i følgende kategorier: Produkt, emballasje, kommunikasjon og servicedesign, arkitektur og faglige konsepter.

Prisutdelingen fant sted i BMW Welt i München under Munich Creative Business Week

Mer informasjon om BT Reflex O-serien finnes under kategorien “Design Excellence” i iF WORLD DESIGN GUIDE.

Alle påmeldte er omtalt i iF WORLD DESIGN GUIDE og vises under iF design exhibition i Hamburg.

Relatert innhold

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer
Skyvemasttruck på et lager

Skyvemasttrucker

Serien av kraftige skyvemasttrucker kan vise til rask aksellerasjon og utmerkede kjøreegenskaper for optimal behandling av paller.

Les mer >

Historien til Design Center

Inspirert av Toyotas verdier på den ene siden og bransjeutviklingen på den andre, designer vi løsninger for materialhåndtering med kundene i fokus.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer