Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Årets Toyota Logistic Design Competition

Årets Toyota Logistic Design Competition utfordrer studenter til å revolusjonere logistikken innen e-handel

“Package Delivery. Join the revolution” er temaet for årets Toyota Logistic Design Competition (TLDC 2018). Toyota Material Handling Europe ser nå etter fremtidsrettede europeiske designere for å revolusjonere fremtidens logistikk innen pakke-håndtering.

Årets Toyota Logistic Design Competition utfordrer studenter til å revolusjonere logistikken innen e-handel

Designkonkurransen er basert på den klare trenden at vi som forbrukere handler mer og mer online. E-handel er på vei til å bli standarden, og hurtig levering har blitt en viktig forutsetning og prioritet. Dog er ikke sistnevnte faktor alltid like realiserbar grunnet forhold som for eksempel trafikk.

Toyota ønsker nå å utfordre designstudenter til å gå bort fra den tradisjonelle ideen om verdikjeden, og heller jobbe frem en hurtig, bærekraftig og revolusjonerende løsning som legger til rette for direkte levering og optimaliserer den siste transportetappen til kunden. Vi oppfordrer alle deltakerne til å ha et fremtidsrettet fokus, med Toyotas rike historie og innovasjonsløsninger i bakhodet som inspirasjon.

«Da vi lanserte Toyota Logistic Design Competition (TLDC) for 4 år siden kunne vi ikke se for oss den store interessen som den ville generere blant europeiske studenter innen design. I dag har vi 3 deltakere fra de tidligere konkurransene som jobber hos vårt Design Center. Å ha en åpen og god dialog med unge designere er vår måte å kontinuerlig sikre oss tilgang til en verden full av nye ideer», sier Magnus Oliveira Andersson, Head of Design at Toyota Material Handling Europe.

Pressekontakt

Toyota Material Handling Norway
Stian Schjølberg, Web Manager
+47 7382 7300, M: +47 459 68 448
stian.schjolberg@no.toyota-industries.eu

Konkurransen er nå åpen for påmelding og det er mulig å melde på sitt bidrag frem til 22 oktober 2017. Alle europeiske studenter innen design, inkludert de som fullfører sine grader i 2017, er inviterte til å delta i konkurransen og å være med i kampen om førstepremien på 5.000 euro. I tillegg vil vinnerne få sitt bidrag utstilt på CeMAT-messen 2018 i Hanover (Tyskland). Alle som ønsker å delta kan finne mer informasjon, samt melde seg på konkurransen på denne siden: Toyota Logistic Design Competition page.

Til konkurransesiden

Relatert innhold

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer
Smilende mennesker i kontorkorridor

Bli en del av teamet

Nøkkelen til optimalisering av produkter og måten vi arbeider på, er å jobbe med mennesker som er like lidenskapelige i forhold til logistikk og teknologi som oss!

Les mer

Historien til Design Center

Inspirert av Toyotas verdier på den ene siden og bransjeutviklingen på den andre, designer vi løsninger for materialhåndtering med kundene i fokus.

Les mer
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer