Vi benytter cookies for at du skal få den beste opplevelsen på våre sider. OK

Trucker for fiskerinæring og havbruk

Trucker for fiskeri- og havbruksnæringen

Vi tilbyr trucker med høy kvalitet, komponentbeskyttelse som er korrosjonsbestandige og tåler krevende miljøer, som i fiskeri- og havbruksnæringen.

Skreddersydde trucker for fiskeribransjen

  • Fiskerispesifikasjoner
  • Høy komponentbeskyttelse
  • Lang holdbarhet

Vi tilbyr trucker med høy kvalitet, komponentbeskyttelse som er korrosjonsbestandige og tåler krevende miljøer, som i fiskeri- og havbruksnæringen. Disse modellene, for eksempel Traigo 25, er laget for tøffere forhold og er ideelle til bruk i korrosive, våte og salte miljøer. Alle fiskerimodifiseringene av Toyota trucker blir utført ved våre fabrikker, noe som gir deg som kunde en ekstra trygghet i forhold til kvaliteten.

Tilbud på jekketraller

Materialhåndtering under tøffe forhold

Trucker for våte og korrosive miljøer

Vi leverer trucker med høy kvalitet og brukervennlighet som standard. Tøffe industrier og enda tøffere forhold krever imidlertid litt ekstra. Vi tilbyr derfor løsninger tilpasset spesielle driftsforhold der vi skreddersyr maskinene til dine behov. Alle modifiseringer blir utført ved våre fabrikker, noe som gir deg som kunde en ekstra trygghet.

Norges største servicenettverk - avgjørende?

Ja, mener vi! I vårt langstrakte land gjøres mange av de viktigste jobbene langt fra de store byene. Når noe stopper opp er det avgjørende at du får hjelp raskt. Derfor er det så viktig for oss i Toyota Material Handling å være til stede der kundene våre er – over hele landet. 

Vi har Norges desidert største servicenett. Med 180 teknikere fra nord til sør – og en gjennomsnittlig responstid på under to timer – kan du være trygg på at nedetiden blir minimal om noe skulle skje.

God service ble avgjørende

Aqua Nor 2019

Vi stiller på Aqua Nor 20. – 23. august, og ønsker å ta en prat med deg under messa.
Du finner oss på stand E-436.

Vi stiller med et solid og kompetent team som dekker alle våre tjenesteområder. I linken under kan du booke et uforpliktende møte med oss på ønsket tidspunkt. Du er hjertelig velkommen til å stikke innom vår stand på messa for en hyggelig prat.

Vi gleder oss til å se deg!

Book møte her