Kjøpsguide for elektriske trucker

Å velge riktig truck er ikke bestandig enkelt, så la oss hjelpe deg å tenke gjennom det viktigste.

1. Hva skal du bruke trucken til?

 • Korte avstander - horisontal transport
  Vår BT Levio W-serie med kapistet fra 1,3 til 2,5 tonn utfører jobben perfekt. Vår nye BT Levio LWi160 med lithium-ionbatteri kan være løsningen.
 • Lengre avstander - horisontal transport
  Dersom du har en mer intensiv lagerhåndtering eller et stort lager med lange avstander, bør du vurdere en BT Levio med plattform som gjør det enklere og tryggere å kjøre lengre avstander.

Vurder også framtidige behov, slik at kjøper en maskin som dekker dine behov i lang tid.

 

2. Hvilken truckmodell bør du velge?

 • Kapasitet
  Beregn hvor mye du må kunne løfte på det meste. Velg kapasitet som dekker både dagens behov og fremtidig behov. 
 • Frekvens
  Å finne riktig kapasitet handler også om brukerintensiteten. Hvis du trenger en maskin som skal gå i et høyintensivt miljø og med høy frekvens, trenger du en robust og kraftfull maskin som har høyere kapasitet. Ikke glem å se på de forskjellige batterialternativene på modellene.
Kontakt oss

3. Spesialtilpass din truck

 • Hjul
  For å få trucken optimal, må hjulene tilpasses oppgavene og miljøet den skal gå i. Se vår hjulguide for tips og råd.
 • Batteri
  På noen av våre truckmodeller har vi forskjellige batterialternativ å velge mellom. Pass på å velge den som passer ditt bruk.
 • Ledearm
  BT Levio palletrucker er konstruert med tanke på sikkerhet og brukervennlighet, med en ergonomisk styrearm og fingertuppskontroller. Håndtaket med Click-2-Creep-funksjonen gjør det mulig å kjøre i krypehastighet og lar deg kjøre med styrearmen i oppreist stilling.

4. Tillegg

 • Kjølerom
  Drift av truck i kjøle-/fryselager er en av de tøffeste materialhåndteringsutfordringene. Les med om tilgjengelige enkle løsninger for kalde soner her.
 • Lastegrind
  En truck med en lastegrind bak lasten skaper ekstra sikkerhet når du håndterer høyt eller ustabilt gods.
 • Innebygd lader
  Lad trucken enkelt via et vegguttak. Dette er blant annet tilgjengelig på BT Levio 1,3 tonn kompakt og BT Staxio 1 tonn kompakt.
 • Lading i bil
  Få økt fleksibiltet når maskinen brukes ombord på vare- eller lastebil. Tilgjengelig på blant annet BT Levio 1,3 tonn kompakt og nye BT Levio LWi160.
palletruck og stabletruck

Enkle og intuitive lagertrucker

BT Levio 1,3t Compact og BT Staxio 1t Compact er to små og lettvekts palletrucker som er ideelle for trange steder som f.eks butikker og kjøpesenter og ombord i kjøretøy.

Kjøp palletruck her

Truck for horisontal materialhåndtering

Med en kapasitet fra 1.3 til 2.5 tonn, er BT Levio W-serien med kompakte elektriske palletrucker ideelle for enkle til medium intensive transportoppgaver

Kjøp ledetruck her

Truck for større avstander eller høy intensitet

BT Levio palletruck i P-serien kommer med førerplattform og sidebeskyttere. Disse kompakte truckmodellene er egnet for materialhåndtering som krever stor nøyaktiget og går over lengre avstander.

Kjøp truck med plattform her

Staxio stabletruck

Elektrisk stabletruck

Toyota Staxio-serien med stabletrucker er tilpasset stabling, dobbel pallehåndtering og horisontal transport. Staxio-serien har egenskaper som gir stor bredde innen material håndtering.

Kjøp stabletruck her

Behov for hjelp?

Vi gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med oss. Du kan chatte med oss, sende oss e-post eller ringe oss hvis du foretrekker det. Mandag-Fredag 07.30-15.30

Kontakt oss

Hvorfor velge Toyota?

Vi er stolte over å være verdenslederen innen produksjon av høykvalitets materialhåndteringsutstyr. Finn ut mer om fordelene med å samarbeide med oss.

Les mer

leietruck

Ser du etter en løsning med truckleie?

Se våre utleietrucker, for enkel og forutsigbar økonomi. Her finner du alle våre trucker, inkludert plukktrucker, skyvemasttrucker og motvektstrucker.

Finn din leietruck her

jekketraller nettbutikk

Behov for noe mindre?

Med over 60 års erfaring har vi jekketraller for alle typer oppgaver og vi er så trygge på produktet at vi gir det 99 års garanti på rammen.

 

Kjøp jekketralle her

Fjern alt