Velkommen til Toyota support

Uansett når du trenger hjelp så er vi her for å hjelpe deg. 

Spar tid ved å sende oss en henvendelse på nett, så vil vi sette deg i kontakt med en av våre dyktige fagfolk. 

Hvordan komme i kontakt med oss

Ring oss +47 73 82 73 00, bruk chat funksjonen eller send en e-post til salg@no.toyota-industries.eu

 

Relaterte linker: FAQ | MIN SIDE | HVORFOR VELGE TOYOTA| vILKÅR  & BETINGELSER

Finn ut mer: PALLE GUIDE SIKKERHETSTIPS | TRUCK GUIDE

Frakt og levering.

Hos Toyota produserer vi våre jekketraller etter "just in time" prinsippet. Vi har et sentralt lager i Norge, og vi jobber kontinuerlig med å få ned leveringstiden vår. De estimerte leveringstidene for produkter solgt online vil bli bekreftet når vi har mottatt din ordre. 

Har du gjort flere kjøp vil du kunne motta flere ordrebekreftelser, med de individuelle leveringsdetaljene. Dine varer kan også bli levert separat på forskjellige dager. Vennligst ta kontakt med oss hvis dine varer ikke har blitt levert i hendhold til estimert leveringstid. Estimert leveringstid blir sendt i en separat e-post.

Våre produkt blir levert i løpet av normal arbeidstid i samarbeid med DB Schenker.

Faktura blir sendt sammen varene du har bestilt, og normal betalingsfrist er 10 dager. Ønsker du informasjon om finansieringsløsninger kan du bruke vårt kontaktskjema. Vi vil med glede sende deg et tilbud.

Min side

Når du legger inn en ordre eller kommer med en forespørsel om leie eller service, oppretter vi en kundekonto til deg. Du kan sjekke kontoen og din ordrestatus når som helst ved å gå inn på Min side.

I Toyota er vi opptatt av sikkerhet og trygghet – også på nett. Derfor er siden beskyttet med SSL-sertifikater som sikrer all personlig informasjon som legges inn på siden. Les mer om våre retningslinjer for personvern.

Fjern alt