Smartere materialhåndtering med automatiske trucker fra Toyota

Toyota Material Handling introduserer et nytt og utvidet tilbud innen automatiske trucker for automatisering av ditt lager. Det nye utvalget støtter Toyota's tilnærming til lean tankegang og er laget for å automatisere repetitiv pallehåndtering. Vi gir deg en ny dimensjon innen produktivitet ved å tilby løsninger som kan implementeres stegvis, eller en total omgjøring av hele prosesser. Det nye tilbudet inkluderer palletrucker (LAE250), stablere (SAE160), skyvemasttrucker (RAE160-250), motvektsstablere (OAE120CB) og kraftige tauetraktorer (TAE500), som vil dekke alle vanlige operasjoner; palletransport, blokkstabling, lagring i høyden og tauing.

Automatisering optimaliserer vareflyten og minimaliserer skader på gods, samt tid brukt på håndtering og derav reduserte kostnader. Truckførere blir tilgjengelige for mer komplekse oppgaver istedet for repetitive prosesser. Automatisert pallehåndtering trenger mindre vedlikehold og energiforbruk og bidrar til forbedret produktivitet og sikkerhet. Man kan vanligvis forvente en ROI (Return Of Investment) på AGV innen 2 år. 

Presis navigasjon

Automatiske trucker fra Toyota støtter to meget nøyaktige og tilpasningsdyktige teknologier: reflektor eller naturlig navigasjon, eller kombinert som dobbel navigering. Dobbel navigering lar truckene skifte mellom bruk av reflektorer for et område og omgivelsen på lageret som referanse for et annet.

RAE automatisk skyvemasttruck fra Toyota

Sikker og presis pallehåndtering

De automatiske truckene programmeres til å utføre alla oppdrag på en sikker måte, for å arbeide i miljø med blandet trafikk med manuelle trucker. Innebyggde sikkerhetsskannere og andre sikkerhetsfunksjoner forebygger sammenstøt ved hjelp av sensorer som registrer hindringer som kommer i veien for trucke. Lastesensorer og kameraløsninger kan bidra til å øke sikkerheten ytterligere.

Intelligent kommunikasjon

Samtlige AGV-trucker styres med Toyotas software, Toyota Order Manager. Denne programvarena fungerer frittstående eller som en del av kommunikasjonen i kundens lagerhåndterings- og produksjonssystem. Order Manager kan for eksempel håndtere varelager, ordreflyt og trafikkeffektivisering - takket være smart logikk og muligheten til å optimalisere og integrere med ERP/WMS.

Toyota AGV Staxio

Smart lading

AGV-truckene kan utstyres med batteri som er 30% mer energieffektive, samtidig som CO2-utslippet reduseres. Ettersom de lader automatisk, kan truckene hurtiglades mellom oppdragene, uten behov for personell eller eget laderom, som gjør AGV'ene helautomatiske.

Vår AGV-serie er basert på allerede godt kjente Toyota lagertrucker hvor vi håndterer support og service med vårt godt utbygde servicenett i Norge, for å sikre maksimal utnyttelse og derav avkastning på investeringen.

Les mer om Toyota AGV
Autopilot utfører horisontal transport

Automatiserte løsninger

Gjennom vårt utvalg av automatiske trucker og lastebærere tilbyr vi avanserte, fleksible løsninger for smart og kostnadseffektiv godstransport.

Les mer

Skygge av truck

Fremtidig teknologi

Smart logistikk og "logiconomi" gir deg løsninger i dag og viser våre visjoner for fremtiden.

Les mer

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi bruker prinsippet "lean" produksjon i våre prosesser og opererer ut fra et prinsipp der vi bare produserer det du bestiller.

Les mer

Truckfører kjører BT Optio til ordreplukking

Vårt produktutvalg

Se hele vårt utvalg av trucker, inkludert skyvemasttrucker, palletrucker og plukktrucker.

Les mer

Fjern alt