Automatisert håndtering av lett last

Toyota tilbyr en automatisk trekkvogn, AGV, for tauing av lette varer:

Automatisert trekkvogn TAE050 HD+ teleskoparm

  • Opptil 750 kg lastekapasitet
  • For Europall

Automatisert trekkvogn TAE050 HD+ bolt on rack

  • Opptil 140 kg lastekapasitet
  • For små bokser eller gjenstander

Automatisert trekkvogn TAE050 HD+ compact tow version

  • Opptil 175 kg, avhengig av hastighet og gulvforhold
  • For Europall

AGV-er i aksjon

Enkel installasjon

TAE050 HD+ følger en magnetstripe på gulvet og mottar kommandoer underveis fra gulvmarkørene ved siden av veiledningslinjene. Etter å ha definert materialflyten og lastestasjoner, fest enkelt markøren til gulvet og start maskinen. Avhengig av operasjon og behov kan kommandoer være veldig enkle fra «langsom hastighet» eller «stopp», til mer avanserte oppgaver. Ved å bruke et regneark kan man programmere kommandoer som å snu på stedet, kjøre med en forhåndsdefinert fart og aktivere lyd. Dette gir et enkelt automatiseringssystem med høy fleksibilitet og konsistente produktivitetsnivåer.

Høy presisjon

Markørposisjonene blir kontinuerlig kontrollert av maskinen ved å måle avstanden mellom dem. Hvis toleransen på 10% overskrides, vil maskinen stoppe. Dette er en kostnadseffektiv måte å opprettholde høy nøyaktighet uten behov for RFID-koder.

Ulykkesfri drift

Dersom det oppdages et hinder eller en person foran kjøretøyet, vil sikkerhetslaserskanneren med syv overvåkingsfelt stoppe og lage lyd. En avansert 16-felts hindringsskanner er tilgjengelig som et alternative for blandede eller veldig travle områder. En sterk støtfanger av metall med gummiskjørt feier bort små gjenstander som kan skade hjulene, og unngår at maskinen stopper. TAE050 HD+ kan ha en personlig lyd for å forbedre bevissthet og sikkerhet.

Enkel programmering

Programmeringen kan gjøres uten spesiell programvare eller utstyr. Hver grønn markør har et nummer i regnearksprogrammet, og flere kommandoer kan aktiveres i henhold til instillingene du oppretter i Excel-tabellen. Kjøretøyet kan håndtere opptil 100 kjøreoppdrag.

Lavere helse- og arbeidskraftskostnader

TAE050 HD+ kan erstatte operatørenes repeterende arbeid, slik at de heller kan gjøre mer komplekse oppgaver, noe som øker personalets effektivitet. Dette enkle automatiseringssystemet forhindrer risiko for arbeidsrelaterte skader eller helseproblemer ved å bruke det høyeste sikkerhetsnivået.

Mer om steg-for-steg-automasjon >>

 

Tilbake til siden om autonome løsninger >>

Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg? Send oss dine spørsmål online

Glud & Marstrand starter automatiseringsreisen med Toyota

Emballasjevirksomhetens vekst krever automatisering for å garantere effektiv og sikker logistikk for å øke virksomhetens konkurransekraft.

Glud & Marstrands kundehistorie >>

Automatiserte lithium-ion skyvemasttrucker forbedrer effektiviteten hos Uponor

De automatiserte gaffeltruckene støtter 24/7-produksjon hos Uponor, og stopper bare materialflyten i produksjonen når det er praktisk å lade batteriene.

Read the Uponors kundehistorie >

Fjern alt